Mango-kokos-ananassmoothie
Mango-kokos-ananassmoothie

Mango-kokos-ananassmoothie

Topcombi van tropische smaken

5 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

mango-ananasstick

400 ml

vers sinaasappelsap

300 g

kokosyoghurt

2 el

gepelde pistachenoten

Dit heb je nodig

  • blender of keukenmachine

Topcombi van tropische smaken

Aan de slag

Doe de mango, ananas, het sinaasappelsap en de kokosyoghurt in de blender en mix 2 min. Hak ondertussen de pistachenoten grof. Schenk de smoothie in 4 glazen en verdeel de pistachenoten erover.

tip

bereidingstipIn plaats van de blender kun je ook een keukenmachine gebruiken.

bewaartipJe kunt de smoothie 4 uur van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Schud om of roer goed door voor het serveren.