bewaar
Wortelpasta met roomkaas en groenteballen
Wortelpasta met roomkaas en groenteballen
bewaar

Wortelpasta met roomkaas en groenteballen

Scoren bij de kinderen!

15 min. bereiden
45waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 el

arachideolie

190 g

vegetarische groenteballetjes

295 g

gegrilde paprika's in pot

200 g

zuivelspread light bieslook

450 g

diepvries tuinerwten

500 g

verse groentepasta met wortelen

90 g

koelverse pestospread

Dit heb je nodig

  • staafmixer

Scoren bij de kinderen!

Aan de slag

1

Breng een grote pan met ruim water aan de kook. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak de groenteballetjes in 10 min. goudbruin. Keer regelmatig.

2

Doe ondertussen de paprika en zuivelspread in de beker van de staafmixer en pureer tot een gladde saus. Giet de saus in een steelpan en verwarm 5 min. op laag vuur.

3

Doe de bevroren erwten in de pan met kokend water. Voeg de groentepasta toe als het water opnieuw kookt en kook in 3 min. beetgaar.

4

Giet de pasta met erwten af en doe in een schaal. Schep de saus erdoor. Verdeel de balletjes erover en besprenkel met de pesto.

serveertipLekker met Parmezaanse kaas en vers basilicum.