Avocado-'cheesecake'
Avocado-'cheesecake'
bewaar
bewaar

Avocado-'cheesecake'

Avocado is zo romig dat we 'm deze keer inzetten voor vegan (no bake) 'cheesecake'.

20 min. bereiden
2 uur wachten
69waarderingen

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de garneeramandelen, het sesamzaad en anijszaad 3 min. Schep uit de pan in de kom van de keukenmachine en maal samen met de dadels fijn.

2

Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Bedek de bodem gelijkmatig met het dadel-amandelmengsel en duw stevig aan.

3

Snijd de avocado's overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil in de kom van de keukenmachine. Pers de citroen uit en voeg het sap toe. Rasp de oranje schil van de sinaasappel boven de kom.

4

Voeg de ahornsiroop, amandelmelk en het vanillearoma toe en pureer tot een glad mengsel. Verwarm de kokosolie in een steelpannetje en voeg toe aan het avocadomengsel. Verdeel het mengsel over de bodem en strijk glad. Laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.

No bake avocado cheesecake

Instructievideo - 02:44 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Avocado-'cheesecake'

Avocado is zo romig dat we 'm deze keer inzetten voor vegan (no bake) 'cheesecake'.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig