bewaar
Ovenschotel bloemkool & kaas
Ovenschotel bloemkool & kaas
bewaar

Ovenschotel bloemkool & kaas

Pastaschotels, wij houden ervan! Even pasta en groente koken en hup, de oven in!

15 min. bereiden
15 min. oventijd
48waarderingen

Ingrediënten

6 personen

300 g

macaroni grande

800 g

koelvers bloemkoolroosje

2 el

arachideolie

300 g

gesneden uien

400 g

Emmi kaasfondue original

3 tl

gemalen nootmuskaat

40 g

verse selderij

150 g

beenhamreepjes

3 el

panko

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 30 cm, ingevet)

Pastaschotels, wij houden ervan! Even pasta en groente koken en hup, de oven in!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Kook de pasta 10 min. volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer ondertussen de bloemkoolroosjes en voeg de laatste 4 min. toe aan de pasta. Giet af, laat uitlekken en doe terug in de pan.

2

Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de ui 5 min. op middelhoog vuur. Roer de kaasfondue en nootmuskaat door de ui en verwarm 1 min. mee. Snijd de selderij fijn. Meng het kaas-uimengsel met de macaroni, bloemkool, ham en selderij en verdeel over de ovenschaal.

3

Bestrooi met de panko en bak in ca. 15 min. in het midden van de oven gaar.