Italiaanse olijfolie

Zelfgemaakte olijfolie. Lekker bij pasta’s, salades of om brood in te dippen.

135 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 15 min. wachten

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de olijfolie op laag vuur (niet koken) in een pan. Voeg vervolgens een bosje rozemarijn en een bosje tijm toe en zet het vuur uit. Giet terug in fles of in en weckpot en laat 15 min. staan. Daarna wordt de smaak intenser.

  • combinatietipLekker bij pasta’s, salades of om brood in te dippen (zowel koud als warm).
  • bewaartipBewaar de olijfolie in een afgesloten fles op weckpot. Na het maken zo'n 2 weken houdbaar.

Italiaanse olijfolie

Zelfgemaakte olijfolie. Lekker bij pasta’s, salades of om brood in te dippen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig