bewaar
Virgin scroppino met appletiser en verse passievrucht
Virgin scroppino met appletiser en verse passievrucht
bewaar

Virgin scroppino met appletiser en verse passievrucht

Chic glaasje bubbels met sorbetijs - op en top feestelijk en dat zonder alcohol.

10 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

8 personen

1

limoen

4

passievruchten

8 bolletjes

mango-passievruchtsorbetijs

750 ml

Appletiser Apple

Dit heb je nodig

  • champagneflûtes

Chic glaasje bubbels met sorbetijs - op en top feestelijk en dat zonder alcohol.

Aan de slag

1

Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Verdeel het sap over de champagneflûtes. Halveer de passievruchten en schep met een theelepel het pulp uit de schil en verdeel het over de glazen. Schep in elk glas een bolletje mango-passievruchtsorbetijs en vul de glazen aan met Appletiser. Garneer met het limoenrasp.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Virgin scroppino met appletiser en verse passievrucht

Chic glaasje bubbels met sorbetijs - op en top feestelijk en dat zonder alcohol.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig