Snijbonen en cashewnoten uit de wok

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 800 g verse snijbonen
- 3 el arachideolie
- 3 el hoisinsaus (potje 210 g, Lee Kum Kee)
- 50 g gezouten cashewnoten
Advertentie
Bereiden
Snijd de snijbonen in schuine stukken van 2 cm. Verhit de olie in een wok en bak de snijbonen 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de hoisinsaus toe en warm 2 min. mee. Hak ondertussen de noten grof en bestrooi de snijbonen ermee.
combinatietip:
Lekker met mie en gebakken zalm. Het gerecht is dan niet meer veganistisch.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 245 kcal
- eiwit 4 g
- koolhydraten 13 g
-
vet 18 g
waarvan verzadigd 3 g - natrium 395 mg
- vezels 9 g
Ook te zien in
Snijbonen en cashewnoten uit de wok
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Snijbonen en cashewnoten uit de wok
- 800 g verse snijbonen
- 3 el arachideolie
Snijd de snijbonen in schuine stukken van 2 cm. Verhit de olie in een wok en bak de snijbonen 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
- 3 el hoisinsaus
- 50 g gezouten cashewnoten
Voeg de hoisinsaus toe en warm 2 min. mee. Hak ondertussen de noten grof en bestrooi de snijbonen ermee.
combinatietip:
Lekker met mie en gebakken zalm. Het gerecht is dan niet meer veganistisch.