Volkorenbroodje met kaas en groente
Begin je dag goed met ingrediënten uit de Schijf van Vijf.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Advertentie
Bereiden
Snijd de broodjes open, besmeer ze met de margarine en beleg ze met de kaas. Snijd de tomaten en komkommer in plakjes en leg op de kaas. Verdeel de rucola erover en klap de broodjes dicht.
combinatietip:
Lekker met een glas magere melk.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 210 kcal
- eiwit 12 g
- koolhydraten 21 g
-
vet 8 g
waarvan verzadigd 3 g - natrium 320 mg
- vezels 4 g
Ook te zien in
Volkorenbroodje met kaas en groente
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Volkorenbroodje met kaas en groente
- 4 volkorenbollen
- 10 g margarine
- 40 g 30+ belegen kaas, in plakken
Snijd de broodjes open, besmeer ze met de margarine en beleg ze met de kaas.
- 1 tomaat
- ¼ komkommer
- 10 g rucola
Snijd de tomaten en komkommer in plakjes en leg op de kaas. Verdeel de rucola erover en klap de broodjes dicht.
combinatietip:
Lekker met een glas magere melk.