Groentemie met biefstuk en komkommersalade

Op de Aziatische toer!

570 kcal

(Voedingswaarden)

14 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel af in een vergiet onder koud stromend water en laat uitlekken. Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en snijd in plakjes. Doe met 1 el sesamolie en de waterkers in een schaal. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad 3 min. op middelhoog vuur. Schep uit de pan en meng door de salade. Meng de biefstukpuntjes met 1 el sesamolie, peper en zout. Verhit de koekenpan zonder olie of boter en bak de biefstukpuntjes 3 min. op hoog vuur.

  3. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de wokgroente 5 min. Voeg de woksaus en mie toe en warm nog 1 min door. Verdeel de groentemie, biefstuk en wat salade over de borden en serveer direct. Serveer de rest van de salade in een schaal erbij.

Groentemie met biefstuk en komkommersalade

Op de Aziatische toer!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig