Courgettespaghetti met venkel, cherrytomaat, pesto en pancetta
Courgettespaghetti met venkel, cherrytomaat, pesto en pancetta
bewaar
bewaar

Courgettespaghetti met venkel, cherrytomaat, pesto en pancetta

Verrassing! deze spaghetti is gemaakt van groente, dus krijg je met dit pastagerecht voor 2 personen extra veel vitaminen binnen.

15 min. bereiden
38waarderingen

Aan de slag

1

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de pancetta 5 min. op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

2

Snijd ondertussen de stelen en een stukje van de onderkant van de venkelknol, halveer in de lengte, verwijder de harde kern en snijd in reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de venkel 5 min. op middelhoog vuur. Halveer ondertussen de cherrytomaten. Laat de bonen uitlekken. Voeg de tomaten, bonen en courgette toe en bak nog 2 min.

3

Schep de pestospread erdoor, breng op smaak met peper en eventueel zout en verdeel over de borden. Garneer met de pancetta.

Courgettespaghetti met venkel, tomaat, pesto en pancetta

Instructievideo - 00:41 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Courgettespaghetti met venkel, cherrytomaat, pesto en pancetta

Verrassing! deze spaghetti is gemaakt van groente, dus krijg je met dit pastagerecht voor 2 personen extra veel vitaminen binnen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig