Erwten en tuinbonen met salie, ui en ham

Erwten en tuinbonen lijken misschien op elkaar, qua smaak zijn ze heel anders. Maar ze gaan wel heel goed samen!

135 kcal

15 min. bereiden

3.8/5

(14)

Ingrediënten

Aantal personen

2016 nr. 08 - Nieuw Italiaans

Aan de slag

  1. Snijd de uien in halve ringen en snijd de knoflook en salie fijn. Verhit de boter in een hapjespan en fruit de ui, knoflook en salie 3 min. op laag vuur. Voeg de doperwten, tuinbonen, peper en eventueel zout toe en stoof 7 min. op laag vuur met de deksel op de pan. Roer af en toe.

  2. Snijd ondertussen de ham in reepjes. Meng de ham en rucola door de groenten en serveer.

  • combinatietipLekker met kip of karbonade.

Wat vond je van dit recept?

Erwten en tuinbonen met salie, ui en ham

Erwten en tuinbonen lijken misschien op elkaar, qua smaak zijn ze heel anders. Maar ze gaan wel heel goed samen!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig