Kleurrijke groentepasta met zoete aardappel
Deze pasta zit vol boordevol groente en is er bovendien van gemaakt!
Ingrediënten
4 personen
2
oranje paprika's
300 g
zoete aardappelen
300 g
winterpeen
2 el
traditionele olijfolie
250 g
vegetarische spekreepjes
400 g
courgettespaghetti
200 ml
room culinair light
100 g
geraspte jonge Goudse kaas
50 g
pompoenpitten
Aan de slag
Was de paprika’s, halveer ze en verwijder met een scherp mes de steelaanzet en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukjes van 1 cm.
Schil de aardappelen en winterpeen en snijd in blokjes van een ½ cm.
Verhit de olie in de wok en roerbak de spekjes op middelhoog vuur in 5 min. krokant. Voeg de paprika, aardappel en peen toe en roerbak nog 12 min.
Voeg de laatste 2 min. de courgettespaghetti en kookroom toe. Breng op smaak met zout. Verdeel over de borden en bestrooi met de kaas en pompoenpitten.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Kleurrijke groentepasta met zoete aardappel
Deze pasta zit vol boordevol groente en is er bovendien van gemaakt!

hoofdgerecht
4 personen
640 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Was de paprika’s, halveer ze en verwijder met een scherp mes de steelaanzet en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukjes van 1 cm.
Schil de aardappelen en winterpeen en snijd in blokjes van een ½ cm.
Verhit de olie in de wok en roerbak de spekjes op middelhoog vuur in 5 min. krokant. Voeg de paprika, aardappel en peen toe en roerbak nog 12 min.
Voeg de laatste 2 min. de courgettespaghetti en kookroom toe. Breng op smaak met zout. Verdeel over de borden en bestrooi met de kaas en pompoenpitten.
algemeen:Dit is een Allerhande Box gerecht.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 oranje paprika's
300 g zoete aardappelen
300 g winterpeen
2 el traditionele olijfolie
250 g vegetarische spekreepjes
400 g courgettespaghetti
200 ml room culinair light
100 g geraspte jonge Goudse kaas
50 g pompoenpitten