bewaar
Groenteskulls met een bloederig dipje
Groenteskulls met een bloederig dipje
bewaar

Groenteskulls met een bloederig dipje

Wow! Wist jij dat groenten er zó griezelig uit kunnen zien?

30 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

30 porties

½

komkommer

1

oranje paprika

1 bos

radijs

3 el

bietensap

125 g

verse roomkaas kruiden

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Wow! Wist jij dat groenten er zó griezelig uit kunnen zien?

Aan de slag

1

Snijd de ongeschilde komkommer in plakjes van 1 cm dik. Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd de helften doormidden. Snijd de bolle kanten van de radijsjes zodat er plakjes van 1 cm dik overblijven.

2

Snijd alle groenten in de vorm van doodshoofdjes. Maak met een scherp mesje gaatjes als ogen, een driehoekje als neus en een rechthoekje als mond. Prik de doodshoofdjes op cocktailprikkers.

3

Roer het bietensap door de roomkaas, zodat er een gemarmerd effect ontstaat. Serveer de doodshoofdjes met de dip.

bereidingstipJe kunt ook een spuitmondje (ca. Ø 4 mm) gebruiken om de oogjes mee uit te steken.