bewaar
Miljuschka Witzenhausens baked oatmeal
Miljuschka Witzenhausens baked oatmeal
bewaar

Miljuschka Witzenhausens baked oatmeal

Dit is volgens Miljuschka havermout 2.0. Niet gekookt, maar uit de oven.

5 min. bereiden
30 min. oventijd
35waarderingen

Ingrediënten

6 personen

275 g

havervlokken

1½ tl

bakpoeder

½ tl

zout

250 g

diepvries zomerfruit

2

middelgrote eieren

600 ml

halfvolle melk

75 ml

maplesyrup

3 el

ongezouten roomboter

1 tl

vanillearoma

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (35 x 25 cm)

Dit is volgens Miljuschka havermout 2.0. Niet gekookt, maar uit de oven.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 175 °C. Meng de havervlokken met het bakpoeder en zout. Verdeel de helft van het havermengsel over de bodem van de ovenschaal. Leg hierop de helft van het fruit. Verdeel hier de rest van het havermengsel en het fruit over.

2

Smelt de boter. Meng de eieren, melk, maple syrup, boter en het vanillearoma door elkaar. Schenk dit over de lagen havervlokken en fruit. Zet ca. 30 min. in de oven en serveer warm.

serveertipLekker met crème fraîche.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Miljuschka Witzenhausens baked oatmeal

Dit is volgens Miljuschka havermout 2.0. Niet gekookt, maar uit de oven.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig