Regenboogsalade met tofu
Regenboogsalade met tofu

Regenboogsalade met tofu

Kijk nou wat een feestje op je bord! Ziet er bijna te leuk uit om op te eten.

11 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1 el

arachideolie

180 g

tofu roerbakblokjes fijngekruid

120 g

stir fry sauce sweet & sour

300 g

udon thick noodles

150 g

peen julienne

150 g

bietjes julienne

½

gele paprika

37½ g

waterkers

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

Kijk nou wat een feestje op je bord! Ziet er bijna te leuk uit om op te eten.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een wok en roerbak de tofureepjes in 5 min. goudbruin en krokant. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

2

Meng de helft van de saus door de noedels, ¼ door de peen en ¼ door de bietjes. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika. Snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Verwijder de harde steeltjes van de waterkers. Verdeel de peen, noedels, bietjes, tofu, waterkers en paprika over de borden en serveer.