Rijstnoedelsalade met tofu

Saai zonder vlees? Probeer deze pittige noedelsalade maar eens.

430 kcal

15 min. bereiden

licht pittig

3/5

(34)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok

  • keukenpapier


Receptkaarten Allerhande 2 2016 - Receptkaarten Allerhande 2 2016

Aan de slag

  1. Dep de tofu droog. Snijd in blokjes van l x l cm. Meng de tofu en bloem door elkaar. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.

  2. Verhit ondertussen de olie in een wok en frituur de tofu eventueel in delen in 3 min. goudbruin en krokant. Keer halverwege. Schep de tofu met een schuimspaan uit de wok. Laat uitlekken op keukenpapier. Meng de gefrituurde tofu met de shichimi togarashi. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Doe de tuinerwten in een kom en schenk daar het kokend water over. Laat 2 min. staan en giet af. Meng de noedels, erwten, kool, peen, en chilisaus door elkaar en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel de noedelsalade over de borden en verdeel de tofu erover.

  • combinatietipLekker met partjes limoen en extra chilisaus.

Wat vond je van dit recept?

Rijstnoedelsalade met tofu

Saai zonder vlees? Probeer deze pittige noedelsalade maar eens.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig