Smelt de chocolade au bain-marie. Pel ondertussen de bananen en snijd in schuine dunne plakjes. Verdeel het ijs in bolletjes over de borden en garneer met de banaan en chocolade.
Ben & Jerry’s met banaan en chocoladesaus
Het bewijs: een lekker dessert hoeft helemaal niet veel werk te zijn.
- bereidingstipHoe smelt je au bain-marie chocolade? Breng in een pan het water aan de kook. Breek de chocolade in stukjes, doe in een vuurvaste kom en hang die kom in de pan met heet water. Zorg dat de kom het water niet raakt. Laat de chocolade smelten en roer af en toe.
Au bain-marie smelten
Instructievideo - 00:34 min.
Gerelateerde recepten
Ben & Jerry’s met banaan en chocoladesaus
Het bewijs: een lekker dessert hoeft helemaal niet veel werk te zijn.

nagerecht
6 personen
320 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Smelt de chocolade au bain-marie. Pel ondertussen de bananen en snijd in schuine dunne plakjes. Verdeel het ijs in bolletjes over de borden en garneer met de banaan en chocolade.
bereidingstip:Hoe smelt je au bain-marie chocolade? Breng in een pan het water aan de kook. Breek de chocolade in stukjes, doe in een vuurvaste kom en hang die kom in de pan met heet water. Zorg dat de kom het water niet raakt. Laat de chocolade smelten en roer af en toe.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
100 g AH Delicata extra pure chocolade 72%
2 bananen
500 ml Ben & Jerry's Cookie dough ijs