Spaghetti met tapenadekip uit de oven en frisse salade

Perfect voor doordeweeks, maar ook voor gasten tijdens een feestelijk avondje.

670 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 20 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Breng ondertussen een ruime pan water aan de kook.

  2. Vet de ovenschaal in met wat olie of boter. Snijd de kipfilet overlangs open maar niet door en bestrijk de binnenkant met de helft van de tapenade. Klap dicht en leg in de ovenschaal. Bestrijk met de rest van de tapenade. Snijd de mozzarella in plakjes en beleg de kip ermee. Ris de blaadjes van 2 takjes tijm en bestrooi de kip met de tijmblaadjes en wat peper. Bak de kip in de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.

  3. Voeg als het water kookt de spaghetti en eventueel zout toe en kook in 8 min. beetgaar.

  4. Verwarm ondertussen de polpa au basilic in een pan. Was de tomaten en snijd in parten. Verdeel de veldsla en tomaten over een schaal en besprenkel met de dressing.

  5. Giet de spaghetti af en meng met de tomatensaus. Verdeel de kipfilet in twee porties en verdeel samen met de spaghetti over de borden. Serveer met de salade.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Spaghetti met tapenadekip uit de oven en frisse salade

Perfect voor doordeweeks, maar ook voor gasten tijdens een feestelijk avondje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig