Havermoutpap met gedroogde abrikozen en sinaasappel

Havermout wordt bijna tropisch door abrikozen en sinaasappels toe te voegen.

335 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng de melk met de havermoutvlokken in een steelpannetje aan de kook. Laat al roerend op laag vuur 10 min. inkoken tot pap.

  2. Snijd ondertussen de gedroogde abrikozen in reepjes. Snijd met een scherp mes de schil en het witte vlies van de sinaasappel en snijd de partjes tussen de vliesjes uit.

  3. Hak de amandelen grof. Verdeel de havermoutpap, abrikoos, sinaasappel en amandel over diepe borden of kommen. Serveer direct.

  • variatietipVariëren? Vervang de amandelen dan een keer door pecannoten of walnoten.

Havermoutpap met gedroogde abrikozen en sinaasappel

Havermout wordt bijna tropisch door abrikozen en sinaasappels toe te voegen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig