bewaar
Glutenvrije muesli-chocolate-chip cookie
Glutenvrije muesli-chocolate-chip cookie
bewaar

Glutenvrije muesli-chocolate-chip cookie

Een koekje van eigen glutenvrij deeg met pure chocola en muesli.

15 min. bereiden
15 min. oventijd
15 min. wachten
2waarderingen

Ingrediënten

14 porties

75 g

kokosolie

1

middelgroot ei

50 g

pure chocolade

150 g

AH Vrij van gluten meelmix

125 g

havermuesli rood fruit

½ tl

bakpoeder

50 g

lichtbruine basterdsuiker

25 g

fijne kristalsuiker

½ tl

kaneel

1 tl

vanillearoma

½ tl

zout

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Een koekje van eigen glutenvrij deeg met pure chocola en muesli.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Smelt de kokosolie. Klop het ei los en breek de chocolade in stukjes. Meng de meel, muesli, bakpoeder, basterdsuiker, kristalsuiker, kaneel, vanillearoma, kokosolie en het zout in een kom en roer goed door. Voeg het ei en de chocolade toe en meng alles goed door elkaar.

2

Verdeel het mengsel in 14 balletjes. Druk ze een klein beetje plat en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in ca. 15 min. goudbruin in de oven. Laat in ca. 15 min. helemaal afkoelen.

combinatietipOok lekker met gedroogde cranberries. Voeg in stap 3 25 g gedroogde cranberries toe.
bewaartipJe kunt de koekjes 2 dagen van tevoren bereiden. Bewaar ze in een luchtdichte trommel.

Glutenvrije muesli-chocolate-chip cookie

Een koekje van eigen glutenvrij deeg met pure chocola en muesli.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig