Glutenvrije hamburgerbroodjes

Deze glutenvrije broodjes zoeken alleen nog een hamburger.

240 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 15 min. oventijd / 1 uur wachten

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng in een mengkom het water, de melk en gist. Laat 10 min. staan. Voeg de broodmix, boter, suiker, het zout en de helft van de eieren toe. Kneed het deeg met een keukenmachine of een broodmixer op de hoogste stand in 5 min. tot een soepel deeg. Het deeg blijft een beetje plakkerig. Laat het deeg 45 tot 60 min. afgedekt rijzen op een warme, tochtvrije plek.

  2. Verwarm de oven voor op 230 °C. Mix ondertussen de zwarte en blanke sesamzaadjes. Kluts het laatste ei. Kneed met vochtige handen 6 broodjes van het deeg. Bestrijk alle bolletjes met het ei. Bestrooi de bolletjes met het sesamzaad. Bak ze in de oven in 15 min. gaar.

  • variatietipVoeg aan het deeg 1 tl pizzakruiden toe voor een kruidige smaak.

Glutenvrije hamburgerbroodjes

Deze glutenvrije broodjes zoeken alleen nog een hamburger.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig