Mexicaanse hotdogs

Voor deze hotdogs hoef je alleen maar de avocado te snijden. Echt waar!

440 kcal

10 min. bereiden

3.8/5

(20)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 4 gekruide runderchipolata's

    gekruide runderchipolata's

  • 200 gram rode kidneybonen in blik

    rode kidneybonen in blik

  • 150 gram crispy mais

    crispy mais

  • 1 avocado

    avocado

  • 150 gram salsa mild

    salsa mild

  • 4 verse witte pistolets

    verse witte pistolets

Dit heb je nodig

  • barbecue of grillpan


Aan de slag

  1. Verhit de grillpan of steek de barbecue aan. Gril de worstjes in 7-8 min. gaar.

  2. Doe ondertussen de kidneybonen en de maiskorrels in een zeef, spoel af en laat uitlekken. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd de avocado in blokjes en doe samen met de bonen, mais en salsa in een kom. Meng door elkaar. Snijd de pistoletjes aan de bovenzijde in en duw ze iets open.

  3. Leg in elk pistoletje 1 worstje en schep er een flinke lepel bonensalade op. Serveer de rest van de salade apart erbij.

Wat vond je van dit recept?

Mexicaanse hotdogs

Voor deze hotdogs hoef je alleen maar de avocado te snijden. Echt waar!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig