Mexicaanse hotdogs
Mexicaanse hotdogs

Mexicaanse hotdogs

Voor deze hotdogs hoef je alleen maar de avocado te snijden. Echt waar!

10 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

gekruide runderchipolata's

200 g

rode kidneybonen in blik

150 g

crispy mais

1

avocado

150 g

salsa mild

4

verse witte pistolets

Dit heb je nodig

  • barbecue of grillpan

Voor deze hotdogs hoef je alleen maar de avocado te snijden. Echt waar!

Aan de slag

1

Verhit de grillpan of steek de barbecue aan. Gril de worstjes in 7-8 min. gaar.

2

Doe ondertussen de kidneybonen en de maiskorrels in een zeef, spoel af en laat uitlekken. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd de avocado in blokjes en doe samen met de bonen, mais en salsa in een kom. Meng door elkaar. Snijd de pistoletjes aan de bovenzijde in en duw ze iets open.

3

Leg in elk pistoletje 1 worstje en schep er een flinke lepel bonensalade op. Serveer de rest van de salade apart erbij.