Mais-wortelburger met verse frites

Van dit broodje burger gaat de zon schijnen.

805 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de worteltjes in de lengte in kwarten (de vorm van frites). Meng de Franse friet en de wortelfrites met 2/3 van de olie, de cajunkruiden, peper en eventueel zout en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin en krokant. Schep halverwege om.

  2. Leg ondertussen de boulognebroodjes op een rooster en bak de laatste 8 min. mee onder de andere bakplaat in de oven.

  3. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan. Bak de mais-wortelburgers 4-5 min. Keer regelmatig. Halveer de komkommer in de lengte, verwijder met een theelepel de zaadlijsten en snijd in plakken.

  4. Beleg elk broodje met wat sla, een burger en de komkommer. Besprenkel met een deel van de romige dressing. Serveer met de frites en de rest van de dressing.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Mais-wortelburger met verse frites

Van dit broodje burger gaat de zon schijnen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig