Homemade cranberryjelly met vers fruit

Wat een prachtig toetje. Bijna te mooi... Nee, toch maar opeten.

90 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 3 uur oventijd

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verdeel de frambozen en blauwe bessen over de glazen.

  2. Verhit in een steelpan het vruchtensap, breng aan de kook en zet het vuur uit.

  3. Week ondertussen de gelatine 3 min. in koud water. Knijp goed uit en voeg toe aan het cranberrysap. Laat een beetje afkoelen en schenk in de glazen. Laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.

  • serveertipGarneer voor het serveren met wat blaadjes fijngesneden munt

Homemade cranberryjelly met vers fruit

Wat een prachtig toetje. Bijna te mooi... Nee, toch maar opeten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig