bewaar
Omelet met pittige roerbakreepjes en soja-mayodressing
Omelet met pittige roerbakreepjes en soja-mayodressing
bewaar

Omelet met pittige roerbakreepjes en soja-mayodressing

Een snelle-Jelle-recept voor een vegalunch vol smaak.

15 min. bereiden
1waardering

Ingrediënten

2 personen

1 teen

knoflook

4

middelgrote eieren

3 el

(arachide)olie

180 g

pittig gekruide tofu roerbakreepjes

200 g

gesneden prei

½

limoen

2 el

mayonaise

1 el

sojasaus

65 g

taugé

1 el

zwart sesamzaad

Een snelle-Jelle-recept voor een vegalunch vol smaak.

Aan de slag

1

Snijd de knoflook fijn. Klop de eieren los met de knoflook, wat peper en eventueel zout. Verhit in 2 koekenpannen elk een ½ el olie en verdeel het eimengsel over de pannen. Doe de deksel op de pan en bak de omeletten op laag vuur 5 min.

2

Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de roerbakreepjes op middelhoog vuur in 4 min. krokant. Voeg de laatste 2 min. de prei toe. Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil. Pers de halve vrucht uit.

3

Meng de mayonaise, sojasaus, het limoenrasp en 1 el limoensap tot een dressing. Breng op smaak met peper. Verdeel de omelet over 2 borden en verdeel de roerbakreepjes, prei en taugé erover. Verdeel de dressing erover en bestrooi met het sesamzaad.

combinatietipLekker met fijngesneden selderij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Omelet met pittige roerbakreepjes en soja-mayodressing

Een snelle-Jelle-recept voor een vegalunch vol smaak.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig