Wentelteefjes met kaneelroomkaas en fruit
Wentelteefjes met kaneelroomkaas en fruit
bewaar
bewaar

Wentelteefjes met kaneelroomkaas en fruit

Zo wil je elke dag wel ontbijten!

15 min. bereiden
9waarderingen

Aan de slag

1

Schil en rasp de appel. Meng de appel, bramen en de helft van de kaneelsuiker door de zuivelspread en besmeer er de helft van de sneetjes brood mee. Bedek met de rest van de sneetjes brood, zodat je sandwiches krijgt.

2

Klop de eieren in een diep bord los met de melk en de rest van de kaneelsuiker. Wentel de sandwiches door het ei-melkmengsel en laat ze er 1 min. in liggen.

3

Verhit de helft van de boter in een grote koekenpan en bak per keer 2 sandwiches in 8 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege. Herhaal met de rest. Snijd de wentelteefjes doormidden en bestrooi eventueel met extra kaneelsuiker. Serveer direct.

variatietipMaak deze wentelteefjes ook eens met volkoren vloerbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wentelteefjes met kaneelroomkaas en fruit

Zo wil je elke dag wel ontbijten!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig