Homemade bloemkoolburger met hummus

Geef je burger een vegetarische twist met bloemkool als basis.

520 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 25 min. oventijd

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Rasp de kaas en meng met de bloemkoolrijst, bloem, Amerikaanse hamburgerkruiden, de eieren en eventueel zout in een ruime kom. Vorm met vochtige handen 4 burgers van Ø 10 cm van het mengsel en leg op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ca. 25 min. in de oven. Snijd ondertussen de broodjes open. Besmeer de helften met hummus, haal de blaadjes sla los en verdeel over de onderste helften van de broodjes. Beleg achtereenvolgens met de rodekool, een burger en de augurkenplakjes. Leg de bovenkant van de broodjes erop en serveer.

  • combinatietipLekker met ovenfrites.
  • combinatietipBiertip: Brugse Zot Blond

Homemade bloemkoolburger met hummus

Geef je burger een vegetarische twist met bloemkool als basis.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig