Kurkumadressing
Op zoek naar pit in je salade? Dat heb je zéker gevonden in deze dressing.
160 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal porties
3 cm
1
1 el
2 tl
1 tl
100 ml
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
januari 2018 - januari 2018
Schil en rasp de gember. Boen de sinaasappel schoon en rasp de oranje schil van ¼ van de sinaasappel. Pers de vrucht uit. Meng de gember, het sinaasappelsap en -rasp, de mosterd, honing, kurkuma en yoghurt tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper en eventueel (zee)zout.
- algemeenDe hoeveelheid van deze dressing is goed voor ca. 200 ml.
- combinatietipLekker door een linzensalade. Het recept voor deze salade vind je elders op deze website.
Kurkumadressing
Op zoek naar pit in je salade? Dat heb je zéker gevonden in deze dressing.

bijgerecht
1 portie
160 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Schil en rasp de gember. Boen de sinaasappel schoon en rasp de oranje schil van ¼ van de sinaasappel. Pers de vrucht uit. Meng de gember, het sinaasappelsap en -rasp, de mosterd, honing, kurkuma en yoghurt tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper en eventueel (zee)zout.
algemeen:De hoeveelheid van deze dressing is goed voor ca. 200 ml.
combinatietip:Lekker door een linzensalade. Het recept voor deze salade vind je elders op deze website.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 portie)
3 cm verse gember
1 medium handsinaasappel
1 el Franse mosterd
2 tl vloeibare honing
1 tl kurkuma
100 ml Griekse yoghurt 0%




