Kurkumadressing
Kurkumadressing
bewaar
bewaar

Kurkumadressing

Op zoek naar pit in je salade? Dat heb je zéker gevonden in deze dressing.

10 min. bereiden
3waarderingen

Aan de slag

1

Schil en rasp de gember. Boen de sinaasappel schoon en rasp de oranje schil van ¼ van de sinaasappel. Pers de vrucht uit. Meng de gember, het sinaasappelsap en -rasp, de mosterd, honing, kurkuma en yoghurt tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper en eventueel (zee)zout.

algemeenDe hoeveelheid van deze dressing is goed voor ca. 200 ml.
combinatietipLekker door een linzensalade. Het recept voor deze salade vind je elders op deze website.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kurkumadressing

Op zoek naar pit in je salade? Dat heb je zéker gevonden in deze dressing.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig