bewaar
Gegrilde perziken met yoghurt en frambozen
Gegrilde perziken met yoghurt en frambozen
bewaar

Gegrilde perziken met yoghurt en frambozen

Als je 'm dan toch aan hebt, maak dan ook je toetje (deels) op de barbecue klaar.

10 min. bereiden
3waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

perziken

1 el

vloeibare honing

200 g

Griekse yoghurt 0%

100 g

verse frambozen

Dit heb je nodig

  • barbecue of grillpan

Als je 'm dan toch aan hebt, maak dan ook je toetje (deels) op de barbecue klaar.

Aan de slag

1

Steek de barbecue aan en zorg dat-ie goed heet is. Halveer de perziken en verwijder de pit. Bestrijk de snijkanten met de honing.

2

Gril de perzikhelften 1 min. op de snijkant. Draai na 30 sec. een kwart slag. Leg de perziken op een schaal en verdeel de yoghurt erover. Bestrooi met de frambozen.

bereidingstipHeb je geen barbecue of zit het weer tegen? Je kunt de perziken ook in een grillpan bereiden, zonder het gebruik van boter of olie.

Ge­gril­de per­zi­ken met ke­firyog­hurt en fram­bo­zen

Instructievideo - 00:19 min.