Gegrilde perziken met yoghurt en frambozen

Als je 'm dan toch aan hebt, maak dan ook je toetje (deels) op de barbecue klaar.

100 kcal

10 min. bereiden

4/5

(4)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • barbecue of grillpan


2020 week 25-26 - 2020 week 25-26

Juni 2018 - Juni 2018

Aan de slag

  1. Steek de barbecue aan en zorg dat-ie goed heet is. Halveer de perziken en verwijder de pit. Bestrijk de snijkanten met de honing.

  2. Gril de perzikhelften 1 min. op de snijkant. Draai na 30 sec. een kwart slag. Leg de perziken op een schaal en verdeel de yoghurt erover. Bestrooi met de frambozen.

  • bereidingstipHeb je geen barbecue of zit het weer tegen? Je kunt de perziken ook in een grillpan bereiden, zonder het gebruik van boter of olie.
  • Ge­gril­de per­zi­ken met ke­firyog­hurt en fram­bo­zen

    Instructievideo - 00:19 min.

Wat vond je van dit recept?

Gegrilde perziken met yoghurt en frambozen

Als je 'm dan toch aan hebt, maak dan ook je toetje (deels) op de barbecue klaar.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig