Gegrilde perziken met yoghurt en frambozen
Als je 'm dan toch aan hebt, maak dan ook je toetje (deels) op de barbecue klaar.
Ingrediënten
4 personen
4
perziken
1 el
vloeibare honing
200 g
Griekse yoghurt 0%
100 g
verse frambozen
Dit heb je nodig
barbecue of grillpan
Aan de slag
Steek de barbecue aan en zorg dat-ie goed heet is. Halveer de perziken en verwijder de pit. Bestrijk de snijkanten met de honing.
Gril de perzikhelften 1 min. op de snijkant. Draai na 30 sec. een kwart slag. Leg de perziken op een schaal en verdeel de yoghurt erover. Bestrooi met de frambozen.
Gegrilde perziken met kefiryoghurt en frambozen
Instructievideo - 00:19 min.
Gegrilde perziken met yoghurt en frambozen
Als je 'm dan toch aan hebt, maak dan ook je toetje (deels) op de barbecue klaar.

nagerecht
4 personen
100 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan en zorg dat-ie goed heet is. Halveer de perziken en verwijder de pit. Bestrijk de snijkanten met de honing.
Gril de perzikhelften 1 min. op de snijkant. Draai na 30 sec. een kwart slag. Leg de perziken op een schaal en verdeel de yoghurt erover. Bestrooi met de frambozen.
bereidingstip:Heb je geen barbecue of zit het weer tegen? Je kunt de perziken ook in een grillpan bereiden, zonder het gebruik van boter of olie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)4 perziken
1 el vloeibare honing
200 g Griekse yoghurt 0%
100 g verse frambozen
Dit heb je nodig
barbecue of grillpan