Griekse yoghurt met bramen en basilicum
Een nagerecht dat binnen vijf minuten op tafel staat: kun je zelf ook gewoon borrelen!
185 kcal
5 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
2
5 g
500 ml
150 g
2 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2018 nr. 08 - Festival food
Snijd de dadel- en notenrepen in kleine stukjes. Haal de blaadjes van de takjes basilicum en scheur in stukjes.
Verdeel de yoghurt over de glazen. Verdeel de helft van de stukjes reep, de helft van de bramen en de helft van de honing erover. Bestrooi met de helft van het basilicum.
Maak zo nog een laag met de rest van de yoghurt, stukjes reep, bramen, honing en basilicum.
- serveertipJe kunt dit gerecht ook als ontbijt of lunch eten. De hoeveelheid is dan geschikt voor 2 personen.
Griekse yoghurt met bramen en basilicum
Een nagerecht dat binnen vijf minuten op tafel staat: kun je zelf ook gewoon borrelen!

nagerecht
4 personen
185 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de dadel- en notenrepen in kleine stukjes. Haal de blaadjes van de takjes basilicum en scheur in stukjes.
Verdeel de yoghurt over de glazen. Verdeel de helft van de stukjes reep, de helft van de bramen en de helft van de honing erover. Bestrooi met de helft van het basilicum.
Maak zo nog een laag met de rest van de yoghurt, stukjes reep, bramen, honing en basilicum.
serveertip:Je kunt dit gerecht ook als ontbijt of lunch eten. De hoeveelheid is dan geschikt voor 2 personen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 dadel & notenrepen pistache
5 g verse basilicum
500 ml Griekse yoghurt 0%
150 g bramen
2 el vloeibare honing




