bewaar
Griekse yoghurt met walnoten en verse vijgen
Griekse yoghurt met walnoten en verse vijgen
bewaar

Griekse yoghurt met walnoten en verse vijgen

Door verse vijgen toe te voegen aan je ontbijt, lijkt het meteen een stuk feestelijker.

5 min. bereiden
5waarderingen

Ingrediënten

4 personen

100 g

ongezouten walnoten

6

verse vijgen

500 g

yoghurt Griekse stijl 0% vet

4 el

vloeibare honing

½ tl

gemalen kaneel

Dit heb je nodig

  • whiskyglazen

Door verse vijgen toe te voegen aan je ontbijt, lijkt het meteen een stuk feestelijker.

Aan de slag

1

Hak de walnoten grof en snijd de ongeschilde vijgen in kwarten.

2

Verdeel de helft van de yoghurt over de glazen. Verdeel de helft van de noten, honing en vijgenkwarten erover. Maak nog een laag met yoghurt, walnoten, honing en vijgen. Bestrooi met de kaneel en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Griekse yoghurt met walnoten en verse vijgen

Door verse vijgen toe te voegen aan je ontbijt, lijkt het meteen een stuk feestelijker.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig