Teriyakinoedels met gehakt & sojabonen
Wok-away vanavond!
505 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
4 cm verse gember
verse gember
1 eetlepel (olijf)olie
(olijf)olie
300 gram mager rundergehakt
mager rundergehakt
400 gram Aziatische wokgroente met sojabonen
Aziatische wokgroente met sojabonen
100 ml teriyaki mirinsaus
teriyaki mirinsaus
250 gram eiernoedels
eiernoedels
400 gram courgettespaghetti
courgettespaghetti
150 gram peen julienne
peen julienne
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
Allerhande Box Week 30 2018 - Allerhande Box Week 30 2018
Allerhande Box Week 2 2018 - Allerhande Box Week 2 2018
Breng een ruime pan water aan de kook. Schil en snijd de gember fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt met de gember in 5 min. gaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Voeg de wokgroente toe aan het gehakt en bak op hoog vuur 5 min. mee. Voeg de laatste minuut de teriyakisaus toe.
Voeg ondertussen, als het water kookt, de noedels toe en kook in 5 min. beetgaar
Doe de courgettespaghetti in een vergiet en giet de gekookte noedels erboven af. Meng de noedels met de groente, schep de peen julienne erdoor en serveer.
- algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.
Teriyakinoedels met gehakt & sojabonen
Wok-away vanavond!

hoofdgerecht
4 personen
505 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Breng een ruime pan water aan de kook. Schil en snijd de gember fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt met de gember in 5 min. gaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Voeg de wokgroente toe aan het gehakt en bak op hoog vuur 5 min. mee. Voeg de laatste minuut de teriyakisaus toe.
Voeg ondertussen, als het water kookt, de noedels toe en kook in 5 min. beetgaar
Doe de courgettespaghetti in een vergiet en giet de gekookte noedels erboven af. Meng de noedels met de groente, schep de peen julienne erdoor en serveer.
algemeen:Dit is een Allerhande Box gerecht.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 cm verse gember
1 el (olijf)olie
300 g mager rundergehakt
400 g Aziatische wokgroente met sojabonen
100 ml teriyaki mirinsaus
250 g eiernoedels
400 g courgettespaghetti
150 g peen julienne




