Teriyakinoedels met gehakt & sojabonen

Wok-away vanavond!

505 kcal

20 min. bereiden

3.8/5

(25)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 4 cm verse gember

    verse gember

  • 1 eetlepel (olijf)olie

    (olijf)olie

  • 300 gram mager rundergehakt

    mager rundergehakt

  • 400 gram Aziatische wokgroente met sojabonen

    Aziatische wokgroente met sojabonen

  • 100 ml teriyaki mirinsaus

    teriyaki mirinsaus

  • 250 gram eiernoedels

    eiernoedels

  • 400 gram courgettespaghetti

    courgettespaghetti

  • 150 gram peen julienne

    peen julienne

Allerhande Box Week 30 2018 - Allerhande Box Week 30 2018

Allerhande Box Week 2 2018 - Allerhande Box Week 2 2018

Aan de slag

  1. Breng een ruime pan water aan de kook. Schil en snijd de gember fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt met de gember in 5 min. gaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Voeg de wokgroente toe aan het gehakt en bak op hoog vuur 5 min. mee. Voeg de laatste minuut de teriyakisaus toe.

  3. Voeg ondertussen, als het water kookt, de noedels toe en kook in 5 min. beetgaar

  4. Doe de courgettespaghetti in een vergiet en giet de gekookte noedels erboven af. Meng de noedels met de groente, schep de peen julienne erdoor en serveer.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Wat vond je van dit recept?

Teriyakinoedels met gehakt & sojabonen

Wok-away vanavond!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig