Vis met teriyaki-saus, noedels, sugarsnaps & cashewnootjes
Bam! In 15 minuten een feestmaal op tafel om van te watertanden.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 250 g eiernoedels
- 2 el arachideolie
- 800 g Chinese wokgroente sugarsnaps-paksoi
- 150 g woksaus teriyaki-honing
- 500 g pangasiusreepjes peper-zout
- 30 g ongezouten cashewnoten
Keukenspullen
- hapjespan of wok
Advertentie
Bereiden
- Kook de noedels in 5 min. beetgaar en giet af. Verhit ondertussen de helft van de olie in een wok of hapjespan en bak de wokgroente 3 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de helft van de woksaus toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de pangasiusreepjes in 5-7 min. al omscheppend op hoog vuur gaar. Voeg de laatste 2 min. de rest van de woksaus toe.
- Meng de noedels met de groente en verdeel over diepe borden. Verdeel de vis erover en bestrooi met de cashewnootjes.
Tip:
Zien hoe je optimaal gebruik kan maken van je wokpan? Bekijk de video over roerbakken en wokken op ah.nl/allerhande/ roerbakken-wokken.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 585 kcal
- eiwit 32 g
- koolhydraten 63 g
-
vet 22 g
waarvan verzadigd 5 g - natrium 1.440 mg
- vezels 7 g
Ook te zien in
Vis met teriyaki-saus, noedels, sugarsnaps & cashewnootjes
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Vis met teriyaki-saus, noedels, sugarsnaps & cashewnootjes
- 250 g eiernoedels
Kook de noedels in 5 min. beetgaar en giet af.
- 1 el arachideolie
- 800 g Chinese wokgroente sugarsnaps-paksoi
Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan en bak de wokgroente 3 min. al omscheppend op hoog vuur.
- 75 g woksaus teriyaki-honing
Voeg de woksaus toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- 1 el arachideolie
- 500 g pangasiusreepjes peper-zout
Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de pangasiusreepjes in 5-7 min. al omscheppend op hoog vuur gaar.
- 75 g woksaus teriyaki-honing
Voeg de laatste 2 min. de rest van de woksaus toe.
- 30 g ongezouten cashewnoten
Meng de noedels met de groente en verdeel over diepe borden. Verdeel de vis erover en bestrooi met de cashewnootjes.