Brunchbol met kipfilet, blauwaderkaas, jam en meslcun

Maak van je lunch elke dag een feestje met deze rijkbelegde speltbroodjes.

315 kcal

5 min. bereiden, 10 min. oventijd

4/5

(5)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 4 AH Liefde & Passie petits pains spelt

    AH Liefde & Passie petits pains spelt

  • 50 gram mesclunsalade

    mesclunsalade

  • 100 gram kipfiletplakjes

    kipfiletplakjes

  • 2 eetlepel fruitspread abrikoos

    fruitspread abrikoos

  • 50 gram blue stilton 50+ blauwaderkaas

    blue stilton 50+ blauwaderkaas

  • 30 gram milde kiemgroente

    milde kiemgroente

2018 nr. 03 - Altijd weekend

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de speltbroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broodjes doormidden en beleg de onderste helften van de broodjes met de mesclun. Verdeel de plakjes kipfilet erover. Schep de fruitspread op de kipfilet en verkruimel de blauwaderkaas erover. Garneer met de kiemgroenten.

  • variatietipPetits pains spelt zijn alleen verkrijgbaar bij de grotere Albert Heijn-winkels of via ah.nl. Je kunt ze vervangen door AH Pistolets spelt (pak 4 stuks, afbak).
  • combinatietipJe kunt de rest van de mesclun met een lekkere dressing als aparte salade erbij geven. Kijk in het koelvak bij de slaverrijkers voor verschillende dressings, zoals honing/ mosterd- of caesardressing.
  • variatietipIn plaats van blue stilton kun je ook geitenkaas naturel of geitenkaas met honing gebruiken.

Wat vond je van dit recept?

Brunchbol met kipfilet, blauwaderkaas, jam en meslcun

Maak van je lunch elke dag een feestje met deze rijkbelegde speltbroodjes.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig