Hasselbackstokbrood met camembert en truffel
Hasselbackstokbrood met camembert en truffel

Hasselbackstokbrood met camembert en truffel

Met camembert en truffel wordt eigenlijk alles lekkerder, een vers stokbrood helemaal.

10 min. bereiden
8 min. oventijd
8waarderingen

Ingrediënten

8 personen

1

rustiek stokbrood meergranen

250 g

camembert 45+

80 g

Sulpizio truffelpaddenstoelentapenade

Dit heb je nodig

  • bakpapier

Met camembert en truffel wordt eigenlijk alles lekkerder, een vers stokbrood helemaal.

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het stokbrood met een broodmes in 16 schuine plakjes, maar snijd het brood niet helemaal door: de onderkant blijft één geheel. Leg het brood op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd de camembert in 16 plakjes. Besmeer de inkepingen van het stokbrood met de tapenade en verdeel de camembert ertussen. Bak het brood 8 min. in het midden van de oven. Serveer warm.

tip

Stokbrood met camembert en truffel

Instructievideo - 00:16 min.