Mexicaanse wraps met groente en gegrilde biefstuk
Mexicaanse wraps met groente en gegrilde biefstuk

Mexicaanse wraps met groente en gegrilde biefstuk

We vullen de tortilla een keer niet met kip of gehakt, maar met biefstuk: óók lekker.

20 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

4 personen

320 g

kogelbiefstuk

1 el

La Morena chipotlesaus

1 el

traditionele olijfolie

800 g

Mexicaanse roerbakgroente

340 g

AH Biologisch maïskorrels in pot

8

tortillawraps meergranen

15 g

verse koriander

Dit heb je nodig

  • grillpan

We vullen de tortilla een keer niet met kip of gehakt, maar met biefstuk: óók lekker.

Aan de slag

1

Verhit de grillpan op hoog vuur. Bestrijk de biefstuk met een ½ van de chipotlesaus en gril 4 min. Keer halverwege. Leg op een bord, dek af met aluminiumfolie en laat 5 min. rusten.

2

Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan en roerbak de roerbakgroente 5 min. Laat de maiskorrels uitlekken en voeg na 3 min. toe. Roer de rest van de chipotlesaus door de groente, warm even door en neem de pan van het vuur.

3

Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de koriander grof. Snijd de biefstuk in dunne plakjes. Verdeel de biefstuk en groente over de wraps en bestrooi met koriander. Vouw dubbel en serveer.