Mexicaanse wraps met groente en gegrilde biefstuk

We vullen de tortilla een keer niet met kip of gehakt, maar met biefstuk: óók lekker.

530 kcal

20 min. bereiden

3.5/5

(17)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • grillpan


2018 nr. 05 - Saladebar

2018 week 19-20 - 2018 week 19-20

Aan de slag

  1. Verhit de grillpan op hoog vuur. Bestrijk de biefstuk met een ½ van de chipotlesaus en gril 4 min. Keer halverwege. Leg op een bord, dek af met aluminiumfolie en laat 5 min. rusten.

  2. Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan en roerbak de roerbakgroente 5 min. Laat de maiskorrels uitlekken en voeg na 3 min. toe. Roer de rest van de chipotlesaus door de groente, warm even door en neem de pan van het vuur.

  3. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de koriander grof. Snijd de biefstuk in dunne plakjes. Verdeel de biefstuk en groente over de wraps en bestrooi met koriander. Vouw dubbel en serveer.

Wat vond je van dit recept?

Mexicaanse wraps met groente en gegrilde biefstuk

We vullen de tortilla een keer niet met kip of gehakt, maar met biefstuk: óók lekker.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig