Salted Irish cream & coffee-cocktail

Echt waar: sterke, koude koffie is een prima basis voor een zomerse cocktail.

165 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 2 uur wachten

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schenk de cold brew koffie in een ijslokjesvorm en zet 2 uur in de vriezer tot het bevroren is.

  2. Breng de Irish cream tegen de kook aan en zet het vuur direct uit. Verwarm de cocktailglazen met heet water.

  3. Verdeel telkens 4 koffie-ijsblokjes over de glazen en schenk de Irish cream erover.

  4. Bestrooi vlak voor het serveren met het zeezout. De koffie-ijsblokjes zullen langzaam smelten en steeds meer smaak afgeven.

  • algemeenKijk voor het recept van de cold brew coffee elders op de site.
  • algemeenVervang een paar koffie-ijsblokjes door gewone ijsblokjes als je de cocktail te sterk vindt.

Salted Irish cream & coffee-cocktail

Echt waar: sterke, koude koffie is een prima basis voor een zomerse cocktail.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig