Vegaschnitzel met Mexicaanse salade en gepofte aardappel

Pofpret met dit op en top zomerse gerecht.

650 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

10 ingredient_other


Aan de slag


  1. Pof de aardappelen in de verpakking 9 min. in de magnetron op 700 watt. Laat de aardappelen in de verpakking 1 min. nagaren. Neem uit de verpakking en snijd ze in de lengte doormidden.

  2. Boen ondertussen de limoen schoon en rasp de groene schil. Pers de vrucht uit. Snijd de salade-ui in ringetjes. Spoel de mais af in een vergiet en laat uitlekken. Meng de mais met de rodekool, de ringetjes salade-ui, het limoenrasp en (per 4 personen) een ½ el limoensap. Halveer de ananasstukjes en schep er voorzichtig door. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de schnitzels in 4 min. op middelhoog vuur krokant. Keer halverwege.

  4. Snijd ondertussen de salade-ui in ringetjes en rasp de tomaten met de grove rasp. Verdeel de crème fraîche over de aardappelen en bestrooi met het tomatenrasp en de salade-ui. Serveer met de salade en vegaschnitzel.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Gerelateerde recepten

Vegaschnitzel met Mexicaanse salade en gepofte aardappel

Pofpret met dit op en top zomerse gerecht.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig