Snelle zoet-zoute komkommer

Door de komkommer te marineren krijgt hij nóg meer smaak.

20 kcal

5 min. bereiden, 30 min. wachten

5/5

(3)

Ingrediënten

Aantal personen

Juni 2018 - Juni 2018

Aan de slag

  1. Was de komkommers en snijd ze in plakjes van ietsje minder dan een ½ cm. Meng het zout met de suiker en roer door de komkommerplakjes. Doe in een afsluitbare bak en laat minimaal 30 min. in de koelkast marineren.

  • bereidingstipJe kunt met allerlei smaakmakers een twist geven aan deze komkommers. Bijvoorbeeld met 1 tl geplet korianderzaad, 2 el fijngesneden dille of 1 fijngesneden jalapeñopeper.
  • algemeenLekker op een broodje zalm of kip, het recept is dan niet meer glutenvrij

Wat vond je van dit recept?

Snelle zoet-zoute komkommer

Door de komkommer te marineren krijgt hij nóg meer smaak.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig