bewaar
Granola-ontbijtmuffins met kwark en frambozen
Granola-ontbijtmuffins met kwark en frambozen
bewaar

Granola-ontbijtmuffins met kwark en frambozen

Kun je niet kiezen tussen granola of een muffin voor ontbijt? Dit is de oplossing!

10 min. bereiden
20 min. oventijd
1 uur wachten
4waarderingen

Ingrediënten

12 porties

3

eieren

250 ml

gecondenseerde melk in blik

1

rijpe banaan

1 tl

kaneel

200 g

amandelmeel

250 g

aardbei kokosnoot granola

200 g

volle kwark

150 g

verse frambozen

Dit heb je nodig

  • muffinvorm met 12 holtes

  • papieren cupcakevormpjes

Kun je niet kiezen tussen granola of een muffin voor ontbijt? Dit is de oplossing!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 175 °C. Breek de eieren boven een kom en meng samen met de gecondenseerde melk met een mixer in 3 min. luchtig.

2

Prak de banaan. Spatel de banaan, kaneel, het amandelmeel en de granola door het eimengsel. Doe de cupcakevormpjes in de muf­finvorm en verdeel het beslag erover. Bak in de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar. Laat 1 uur a­fkoelen.

3

Schep vlak voor serveren op elke muff­in 1 el kwark en leg er een framboos op.

bereidingstipMaak de muffins een dag van tevoren en bewaar in een afsluitbare bak. Zo blijven ze zeker 4 dagen goed. Maak pas vlak voor serveren af met de kwark en frambozen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Granola-ontbijtmuffins met kwark en frambozen

Kun je niet kiezen tussen granola of een muffin voor ontbijt? Dit is de oplossing!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig