Glutenvrije granola met magere kwark, banaan en frambozen

Granola zelf maken moeilijk? Nee joh, de oven doet het meeste werk!

390 kcal

10 min. bereiden, 25 min. oventijd

4.7/5

(7)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • bakpapier

  • bakplaat


Beter Eten Gids 2 -2021 - Beter Eten Gids 2 -2021

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC. Hak de noten grof. Doe samen met de havervlokken en kaneel in een kom.

  2. Prak ⅓ van de bananen met een vork en voeg de olijfolie toe. Meng door het havervlokkenmengsel. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 25 min. in de oven. Schep de granola halverwege om. Neem uit de oven en laat afkoelen.

  3. Snijd de rest van de bananen in plakjes. Verdeel de kwark over kommen en verdeel de granola, banaan en frambozen erover.

  • bereidingstipMaak een dubbele hoeveelheid granola en bewaar maximaal 5 dagen in een goed afgesloten trommel of glazen pot met deksel.

Wat vond je van dit recept?

Glutenvrije granola met magere kwark, banaan en frambozen

Granola zelf maken moeilijk? Nee joh, de oven doet het meeste werk!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig