Gegrilde zalm met wortelsalade & bieslookkrieltjes

Maak een zomers gerecht met zalmsteak!

650 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Boen de krieltjes schoon en halveer in de lengte. Kook de ongeschilde krieltjes in water met eventueel zout in 12 min. gaar.

  2. Verwijder ondertussen de steelaanzet van de snijbonen en snijd de bonen in schuine stukken van 2 cm. Kook in 6 min. beetgaar. Giet af.

  3. Snijd ondertussen de winterpeen in dunne schuine plakken. Verhit 1/3 van de boter in de hapjespan en bak de wortel 5 min. op middelhoog vuur.

  4. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de zalmsteaks 4 min. Keer halverwege.

  5. Snipper ondertussen de uien en snijd de bieslook fijn. Giet de krieltjes af en meng met de bieslook en rest van de boter. Laat de boter smelten. Meng de snijbonen met de wortel, ui en munt-citroendressing. Halveer de zalm in de lengte en verdeel met de wortel-snijbonensalade en bieslookkrieltjes over de borden.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Gegrilde zalm met wortelsalade & bieslookkrieltjes

Maak een zomers gerecht met zalmsteak!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig