Donut ijssandwiches
Echt niet alleen de kinderen worden blij van donuts met twee verschillende soorten ijs.
Ingrediënten
6 porties
125 ml
bosvruchtensorbetijs
125 ml
Italiaans schepijs pistacchio
6
minidonuts
Aan de slag
Haal het bosvruchtenijs en pistache-ijs 10 min. van tevoren uit de vriezer, zodat het makkelijker te scheppen is.
Snijd de donuts met een scherp mes horizontaal doormidden. Schep op de helft van de onderste donuthelften bollen vruchtenijs en op de andere helft van de onderste donuthelften 2 bollen pistache-ijs. Verdeel het ijs netjes over de donuthelften. Druk de bovenste donuthelften erop en serveer.
Donut ijssandwiches
Echt niet alleen de kinderen worden blij van donuts met twee verschillende soorten ijs.

nagerecht
6 porties
160 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Haal het bosvruchtenijs en pistache-ijs 10 min. van tevoren uit de vriezer, zodat het makkelijker te scheppen is.
Snijd de donuts met een scherp mes horizontaal doormidden. Schep op de helft van de onderste donuthelften bollen vruchtenijs en op de andere helft van de onderste donuthelften 2 bollen pistache-ijs. Verdeel het ijs netjes over de donuthelften. Druk de bovenste donuthelften erop en serveer.
serveertip:Versier de randen met bijvoorbeeld discodip, fijngehakte nootjes of M&M’s.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)125 ml bosvruchtensorbetijs
125 ml Italiaans schepijs pistacchio
6 minidonuts