bewaar
Vegan pasta al funghi
Vegan pasta al funghi
bewaar

Vegan pasta al funghi

Mis je nu je veganistisch eet een goede romige pasta? Voilà!

20 min. bereiden
90waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

200 g

paddenstoelen voor pasta

400 g

kastanjechampignons

1 teen

knoflook

1

sjalot

1 el

milde olijfolie

15 g

verse platte peterselie

250 ml

Alpro rice cuisine kookroom

½ el

Bio Today vegetable stock powder

2 el

edelgistvlokken

Mis je nu je veganistisch eet een goede romige pasta? Voilà!

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de paddenstoelen voor pasta in stukken en de kastanjechampignons in plakken. Snijd de knoflook fijn en snipper de sjalot.

2

Verhit de olie in de pan en fruit de sjalot en knoflook al roerend 2 min. Voeg de rest van de olie en paddenstoelen toe en bak 8 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de peterselie fijn.

3

Voeg de rijstcuisine, spaghetti en de bouillonpoeder toe aan de paddenstoelen en verwarm 2 min. al roerend. Breng royaal op smaak met versgemalen peper en eventueel zout. Strooi de peterselie en edelgistvlokken over de pasta.

algemeenLet op: wanneer je spaghetti all'uovo gebruikt, is het recept niet meer veganistisch.