bewaar
Bosbessen-camemberttosti met basilicum
Bosbessen-camemberttosti met basilicum
bewaar

Bosbessen-camemberttosti met basilicum

Geen ham en kaas, maar camembert, bosbessen en basilicum: verrassend lekker!

15 min. bereiden
1waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

camembert 45+

7½ g

verse basilicum

8 sneetjes

AH Liefde & Passie brood rogge

25 g

ongezouten roomboter

4 el

Bonne Maman bosbessenconfiture

Geen ham en kaas, maar camembert, bosbessen en basilicum: verrassend lekker!

Aan de slag

1

Snijd de camembert in plakken en het basilicum grof. Besmeer één kant van de sneetjes brood met de boter. Beleg de helft van de sneetjes brood op de onbeboterde kant achtereenvolgens met de bosbessenconfiture, camembert en het basilicum. Dek af met de rest van de sneetjes brood met de beboterde kant naar boven en druk stevig aan.

2

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak per keer 2 tosti’s op één kant op laag vuur in 4 min. krokant. Keer om en bak nog 4 min. Snijd de tosti’s doormidden en serveer direct.

variatietipMaak deze tosti’s ook eens met brie in plaats van camembert.