Tosti geitenkaas-honingraat

Geitenkaas en honing: bijna een beroemde combinatie. Ook op een tosti doet-ie het goed!

410 kcal

15 min. bereiden

3.8/5

(13)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 125 gram geitenkaas naturel 45+

    geitenkaas naturel 45+

  • 50 gram ongezouten pecannoten

    ongezouten pecannoten

  • 8 sneetjes AH Liefde & Passie brood rogge

    AH Liefde & Passie brood rogge

  • 1 theelepel gedroogde tijm

    gedroogde tijm

  • 2 eetlepel ongezouten roomboter

    ongezouten roomboter

  • 4 theelepel honingraat

    honingraat

Aan de slag

  1. Verkruimel de geitenkaas. Hak de pecannoten grof. Beleg de helft van de sneetjes brood met de geitenkaas, pecannoten en tijm. Leg de rest van de sneetjes erop en druk goed aan. Besmeer de buitenkanten van het brood met de boter.

  2. Verhit per twee tosti's een koekenpan zonder olie of boter en bak de tosti’s op 1 kant op laag vuur in 4 min. krokant. Keer om, verdeel de honingraat erover en laat langzaam smelten. Bak nog 4 min. en neem uit de pan. Snijd de tosti’s schuin doormidden en serveer direct.

Wat vond je van dit recept?

Tosti geitenkaas-honingraat

Geitenkaas en honing: bijna een beroemde combinatie. Ook op een tosti doet-ie het goed!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig