bewaar
Pumpkin spice nicecream
Pumpkin spice nicecream
bewaar

Pumpkin spice nicecream

Het ultieme herfsttoetje met de ultieme herfstsmaak: pompoen en speculaaskruiden.

10 min. bereiden
4 uur wachten
11waarderingen

Ingrediënten

6 personen

2

bananen

300 ml

Bon Coco kokosmelk light in blik

450 g

diepvries pompoenblokjes

1 tl

kaneel

1 tl

koek- en speculaaskruiden

100 g

Lotus speculoospasta crunchy

50 g

ongebrande ongezouten notenmix naturel

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

  • ijsbolletjestang

  • glazen

Het ultieme herfsttoetje met de ultieme herfstsmaak: pompoen en speculaaskruiden.

Aan de slag

1

Snijd de rijpe banaan in plakjes. Doe in een (diepvries)zakje en leg minimaal 4 uur in de vriezer.

2

Schud de kokosmelk. Doe de bevroren pompoenblokjes, banaan, specerijen, ⅔ van de kokosmelk en eventueel zout in de keukenmachine en mix in ca. 8 min. tot glad ijs. Schep af en toe om met een spatel. Zorg ervoor dat alles helemaal is fijngemalen. Schep er bollen van.

3

Doe ondertussen de speculoospasta en de rest van de kokosmelk in een steelpannetje en verwarm ca. 1 min. op laag vuur tot er een saus ontstaat.

4

Verdeel de ijsbolletjes over de glazen. Besprenkel met de saus en bestrooi met de noten.

Pumpkin spice nicecream

Instructievideo - 00:27 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pumpkin spice nicecream

Het ultieme herfsttoetje met de ultieme herfstsmaak: pompoen en speculaaskruiden.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig