Plaattaart met pompoen, spruiten, salie en romige gorgonzola

Heerlijke toppings, makkelijk, snel en lekker: plaattaart is een alledaagse favoriet.

435 kcal

10 min. bereiden, 20 min. oventijd

4/5

(17)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • bakpapier


Allerhande Box Week 42 2018 - Allerhande Box Week 42 2018

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Snijd de salieblaadjes fijn en meng met de groente.

  3. Rol het flammkuchendeeg uit op het bakpapier en leg op een bakplaat. Bestrijk met de groente-tomatenpuree en verdeel de groenten erover. Snijd de gormas in blokjes en verdeel erover.

  4. Bak de plaattaart ca. 20 min. onder het midden van de oven. Snijd ondertussen de appel in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes (julienne). Verdeel de appel over de plaattaart en snijd de taart in stukken.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Wat vond je van dit recept?

Plaattaart met pompoen, spruiten, salie en romige gorgonzola

Heerlijke toppings, makkelijk, snel en lekker: plaattaart is een alledaagse favoriet.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig