Schnitzel met krieltjes en kerriebloemkool

Een heerlijke AVG-klassieker met geroosterde kerriebloemkool.

635 kcal

25 min. bereiden, 20 min. oventijd

3.4/5

(14)

Ingrediënten

Aantal personen

2018 nr. 10 - Uit eigen keuken

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Maak de bloemkool schoon, snijd in roosjes en doe in een ruime ovenschaal. Bestrooi de bloemkoolroosjes met de kerriepoeder. Besprenkel de roosjes met 2 el olie (per 4 personen) en rooster de bloemkool ca. 20 min. in de oven.

  2. Verhit 1 el olie (per 4 personen) in een koekenpan en bak de krieltjes in 12 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de varkensschnitzels in 6 min. gaar. Keer halverwege.

Wat vond je van dit recept?

Schnitzel met krieltjes en kerriebloemkool

Een heerlijke AVG-klassieker met geroosterde kerriebloemkool.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig