Mexicaanse ovengroente met een gebakken eitje
Mexicaanse ovengroente met een gebakken eitje
bewaar
bewaar

Mexicaanse ovengroente met een gebakken eitje

Easy does it! Waar zouden we zijn zonder oven?

10 min. bereiden
20 min. oventijd
10waarderingen

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Snijd de uien in parten en meng met de ovengroente, picadillo, de helft van de olie en eventueel zout. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 20 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om.

3

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de eieren. Snijd de koriander fijn. Verdeel de groente over de borden en leg op elk bord een gebakken ei. Serveer met wat crème fraîche ernaast en bestrooi met de koriander.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mexicaanse ovengroente met een gebakken eitje

Easy does it! Waar zouden we zijn zonder oven?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig